Откъдето и да я погледнем, София Вергара изглежда перфектно. Стегнатата ѝ

...
Откъдето и да я погледнем, София Вергара изглежда перфектно. Стегнатата ѝ
Коментари Харесай

София Вергара разкри тайната за перфектната си фигура

Откъдето и да я погледнем, София Вергара наподобява съвършено. Стегнатата ѝ като песъчлив часовник фигура събира мъжките погледи, а дамите единствено си мечтаят за такова тяло. А към този момент знаем и по какъв начин го прави.
 София Вергара, почивните дни и безгрижните, секси фотоси по бански
Когато София Вергара остане по бански

В подготвеност за горещи летни страсти

Колумбийската актриса тренира онлайн с персоналната си инструкторка Наталия Ботеро. Разбираме го от фотография на тренировката, която Вергара показа дружно с думите  " Неделно изтезание с тази кукла @natibotero7 ".

Самата Наталия по-късно също показа фотографията. " Какво наслаждение и горделивост е за мен да те упражнявам! Да го създадем @sofiavergara! ", написа въодушевено тя.

Наталия Ботеро е основател на програмата от онлайн курсове Booty Like An Apple. Но да бъде персонален треньор не е единственото й занятие - тя е дипломиран функционален инструктор и експерт по постурално подравняване, написа Hello.

B O O T Y like and????
By
— Mara Roldan (@mararoldan)

В уеб страницата си тя разказва себе си като " персонален треньор, модел, майка и брачна половинка " и акцентира, че фитнесът не е единствено за тялото, само че и за мозъка . " Научих, че с цел да пребивавам здравословно, щастливо и пълноценно, освен да се грижа за тялото си, само че и за мозъка и духа си ", споделя Ботеро.
 4 неточности на начинаещите във фитнес тренировките и по какъв начин да ги избегнем
Как да стартираме с фитнес тренировките, без да позволяваме неточности

4 неточности на начинаещите, които може да избегнем

Подходът на Наталия явно печели София Вергара. В предишното актрисата въобще не е имала мотивация да спортува в неделя. А към този момент го прави.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР